Honlapkészítés

Honlapkészítés

 

Honlapkészítés megfizethető áron, viszonylagosan rövid időn belül. Vidéken, falvakban, kisvárosokban élő és dolgozó gazdálkodóknak, kisvállalkozóknak, bárminemű termék készítőjének vagy szolgáltatónak.
 
Piacserkentő honlapok készítése a célunk,  mivel egyik szívünk csücske a magyar vidék termékeinek népszerűsítése, a termékek piacának segítése, fejlesztése.
 
A covid 19 idején – ki tudja, meddig lesz karantén, meddig korlátozzák a boltodat, a piacos, kirakodó vásáros rendezvényeket. Nagyon sokan abból élnek, hogy vásárban, piacon árulnak. Most nem lehet tudni, meddig lesznek korlátozások,  de sok vevő korlátozások nélkül is kerüli a tömegeket, inkább az otthon melegében, az internetről vásárol.
 
Egyszerű honlapokat készítünk, induló vállalkozóknak is, kisvállalkozásoknak, akik értesíteni kívánják a világot üzletük, cégük beindításáról és termékeikről.
 
honlapkészítés
 
Segítünk a legoptimálisabb domain név kiválasztásában is, ha igény van rá.
 
Az alapszintű honlap optimalizálást elvégezzük.
 
Segítünk a Facebook marketingben is, ha kell.
 

A jó weboldalnak nem az a lényege, hogy szép legyen, csillogó-villogó, hanem az, hogy sokan látogassák, jó helyezést érjen el a keresőkben, odacsalogassa a célközönséget. Ezt többféleképp lehet elérni…..

Árak:

30 – 130 000 Ft-ért készítünk weboldalakat.

Legutóbbi munkánk:

Lyukfúrás Tolnában

Matyó mintás párna