2 db 35 x 45 cm-es tönkölypárna

6 300 Ft

Leírás

Tönkölypárna – 2 db akcióban

A tönkölypárna a huzatban lévő és szabadon mozgó pelyva miatt, tökéletesen igazodik nyakunk és fejünk alakjához, ezért biztosítja fejünknek a kényelmes tartást. A benne lévő kovasav párolgása (ami egy-két évig eltart) pedig kellemes, nyugtató hatást gyakorol idegvégződéseinkre.

Méretek:

35 x 45 cm

töltet: tönkölypelyva

huzat anyaga 100 %-os pamut vászon, angin/molinó

Ha munkahelyén nem tudja átvenni a megrendelt csomagokat, kérhet postán maradó szállítást is. A  webáruházban vásárolt termékeket a vételár beérkezése/utánvétes rendelés után 4 – 8 munkanapon belül indítjuk útnak. Tel.: 06 70 388 2943

A tönkölybúza, mint ősi magyar búzánknak a biomágneses erejét már évtizedek óta állítják tudósok és laikusok egyaránt, Németországban pedig már több száz éve használják, a 20. század második felében pedig nagy mértékben elterjedt az egészséges életmód híveinek körében.

A tönkölypárnák és derékaljak alváskor igazodnak nyakunk és fejünk alakjához, így gerincünk az egészséges alakzatban nyugodhat pihenéskor.  A tönkölypelyvában lévő kovasav párolgása – eddig megmagyarázatlan okból: stressz- és görcsoldó, nyugtató hatást gyakorol idegvégződéseinkre.

Alvászavarral küszködőknek is ajánljuk, enyhíti a reumás, ízületi, migrénes és menstruációs fájdalmakat. Csökkenti az aranyeres tünetek számát.

A tönkölypárna tisztítása

A tönkölypárnák tisztítását mosással nem ajánljuk, az esetlegesen előfordulható búzaszemek miatt! Ha a párna nedves lesz, alaposan szárítsuk ki, akár radiátoron, vagy más biztonságos fűtőtesten.Ne tartsuk nedves, páradús helyen!

A tönkölypárnáknak jót tesz a gyakori szellőztetés, a napfény melege is felfrissíti a párnát.

A tönkölypelyva párnák jól tartják a hőt: mind a hideget, mind a meleget is. Melegítéshez berakhatjuk a sütőbe a párnát 150 C fokon pár percre. De vigyázat, ne feledkezzenek meg róla!

Mint minden természetes anyagban, nem kizárt, hogy megjelenhetnek a háztartásokban fellelhető bogárkák, vagy rovarok. Ezek ellen a legtermészetesebb védekezésként egy minimum 24 órás mélyhűtős fagyasztást ajánlunk. Ha ez nem volt eredményes, a boltokban még mindig lehet háztartási bio rovarölő szereket kapni.

 

Tönkölypárna a közösségi hálón

polisztirol jóga párna