Henger párna – belső huzat

3 500 Ft

Leírás

Henger párna – belső huzat

henger párna, belső huzat méretei:

átmérő: 20 cm

hosszúság: 70 cm

huzat anyaga: 100 %-os pamut molinó.

Töltetnek tönkölypelyvát, I. osztályú polisztirol gyöngyöt, újra hasznosított pamutut ajánlunk.

Azért kezdtük el értékesíteni a belső huzatokat is, mert sokan vannak, akik szeretnek otthon barkácsolni, alkotni, így saját maguk is gondoskodhatnak a töltőanyagról, amit akár régi, kinőtt pamut ruhákat, ollóval apróra vágva is elő lehet állítani. (De a vidéken élők, ha b tudnak szerezni, szalmával is megtölthetik a huzatot. Ez ugyan egy “babra munka”, mert célszerű a szalmaszálakat 1 maximum 2 cm-esre vágni…)

A legjobb választás a henger párna töltetének talán a tönkölypelyva, mert a tönkölybúza pelyvája több előnnyel is rendelkezik  a többi töltőanyagokhoz képest. A tönkölybúza egy ősi gabonafajta, amely gazdag tápanyagokban, így fogyasztása nagyon egészséges. Íme néhány pont, hogy miért lehet előnyös a henger párnát tönkölypelyvával tölteni:

  1. Természetes és környezetbarát: a tönkölybúza pelyvája természetes anyag, ami nem tartalmaz vegyi anyagokat vagy műanyagokat. Ezért a tönkölypelyvával töltött hengerpárna környezetbarát alternatívát jelenthet a mesterségesen előállított töltőanyagokkal töltött párnákhoz képest.
  2. A pelyva jól szabályozza a nedvességet és a hőt: a tönkölybúza pelyvája nagy nedvességfelvevő képességgel rendelkezik, és képes szabályozni a hőmérsékletet is. Ami azt jelenti, hogy a pelyvával töltött hengerpárna segíthet a test hőmérsékletének szabályozásában, és elkerülhető a túlzott izzadás vagy a túl meleg vagy hideg érzet.
  3. Kényelmes és alakítható: A tönkölypelyva természetes töltőanyag, puha és rugalmas, így megfelelő támogatást nyújthat a nyaknak, a hát alsó részének, ezáltal egész testünknek. A pelyva rugalmassága lehetővé teszi a párnázott forma könnyű alakítását és igazítását az egyéni igényeinknek megfelelően.
  4. Hipoallergén tulajdonságok: A tönkölypelyva használata kedvezőbb azoknak, akik allergiásak vagy érzékenyek bizonyos anyagokra. A természetes töltőanyag minimalizálhatja az allergiás reakciók és irritációk előfordulását, amelyeket más, például szintetikus töltőanyagok okozhatnak.

Az I. osztályú (egalizált méretű) polisztirol gyöngy töltet mellett kettő nyomos ok szól:

  1. igen keményre lehet tölteni a belső huzatot, ami a fekvő és a lábainkra irányuló jógy gyakorlatoknál (ügyfeleink szerint is) előny lehet
  2. a legkönnyebb töltet a sok közül.

A pamut töltet legfontosabb tulajdonsága természetessége mellett, talán az újra hasznosított mivolta. Továbbá ez szintén egy könnyebb töltet, egyszerre lehet puha és kemény is.

Honlapkészítés

Szoptatós párna huzat