Meditációs párna belső huzat

2 900 Ft

ehhez a termékhez is jár a kedvezményes kupon kód.

Leírás

Meditációs párna belső huzat

A meditációs párna belső huzat méretei:

átmérő: 33 cm

magasság: 13 cm

anyaga: 100 %-os pamut, molinó

A meditációs párna belső huzatja a párna külső huzatja alatt található, ez tartja a töltetet. Ezt a belső huzatot mi szintén 100 %-os pamutból, molinóból készítjük.

A meditációs párnák belső huzatján is van cipzár, így a töltet kivehető, cserélhető és a belső huzat is mosható.

A Jóga Párna Webáruházban leadott rendeléseknél:

Előre utalás esetén a szállítási díj 1800-9500 Ft, a rendelt darabszám és szállítási terület függvényében. Ha postán maradó csomagot szeretne vagy kedvezőbb szállítási lehetőséget tud ajánlani nekünk, telefonáljon!

Mindannyian magunkban hordozzuk a boldogság, a béke és a szeretet forrását és minden egyes meditáció alkalmával megpróbálunk közelebb kerülni ezekhez a forrásokhoz.

A helyes testtartás a tönköly meditációs ülőpárna segítségével

A meditációs gyakorlatok közben igen fontos, a helyes testtartás.

A meditációs ülés két alapelve, hogy egyenes és nyugodt legyen. Igazán sikeresek akkor lehetünk, ha testtartásunk kényelmes, egyenes és valóban nyugodt, mert a test nyugalma elősegíti az elme nyugalmát. Különösen a meditáció első néhány percében, kifejezetten ügyelnünk kell ezekre az alapszabályokra, felülkerekedni ezen a kezdeti testi nyugtalanságon, bizonyos mértékben valóban hozzájárul, hogy megteremtsük a feltételeket és felülkerekedjünk a mentális nyugtalanságunkon.

Helytelen testtartás következménye lehet, hogy könnyen álmosság és tompaság uralkodik el az elmén, amint álmosnak vagy tompának érezzük magunk, rögtön figyeljünk egyenes testtartásunkra.

Sokkal egyszerűbb és könnyebb tartani magunk az alapszabályokhoz, ha megfelelő támaszt kapunk a tönkölypelyvával töltött meditációs ülőpárnáktól. Azon felül, hogy optimális támaszt nyújt a csípőnek, nyugtató hatását is kifejti a meditációs gyakorlatok során. Így nem kell nekidőlnünk semminek, testünket könnyedén erőfeszítések nélkül tarthatjuk egyenesen, ezáltal könnyebben kelthetjük magunkban a magabiztosság érzését is. Ez egy újabb mentális tényező vagy mentális jellemző, amit elősegíthetünk azon keresztül, ahogyan ülünk.

Már FoxPost-tal is szállítunk bizonyos méretig, darabszámig, a pénztárnál van bővebben kifejtve.

henger jógapárna

lyukfúrás földbe