Terepszínű jóga párna – férfiaknak

8 800 Ft9 800 Ft

 

 

 

 

Leírás

 

Terepszínű ülőpárna – ideális ajándék férfiaknak

A terepszínű jóga párna méretei:

átmérő: 33 cm

magasság: 13 cm

külső huzat: woodland terepmintás, kevert szálas, strapabíró vászon (180-240 g/m2).

külső huzat: woodland terepmintás, kevert szálas, strapabíró vászon (150 g/m2).

töltet: tönkölypelyva, vagy polisztirol

Ez az ülőpárna talán férfiaknak a legideálisabb ajándék, főleg, ha a megajándékozott vadász, erdész, horgász vagy csak egyszerűen természetjáró ember 🙂 Terepen, szabadban történő gyakori használatra (férfias játékokhoz) az első osztályú polisztirol gyöngy töltetet ajánljuk a belső angin huzatba.

Választható színek: woodland terep, őszi tölgyfa terep, dán pont terepszínű, olíva zöld, fekete, barna

50-90 % pamut, 10-50 % poliészter

A meditációs párna készítése igazán közel áll a szívünkhöz, hiszen számunkra is mindennapos elfoglaltság a nyugalom szigetére látogatni.

Mindannyian magunkban hordozzuk a boldogság, a béke és a szeretet forrását és minden egyes meditáció alkalmával megpróbálunk közelebb kerülni ezekhez a forrásokhoz.

terepszínű softshell kabát

A helyes testtartás a tönköly meditációs ülőpárna segítségével

A meditációs gyakorlatok közben igen fontos, a helyes testtartás.

A meditációs ülés két alapelve, hogy egyenes és nyugodt legyen. Igazán sikeresek akkor lehetünk, ha testtartásunk kényelmes, egyenes és valóban nyugodt, mert a test nyugalma elősegíti az elme nyugalmát. Különösen a meditáció első néhány percében, kifejezetten ügyelnünk kell ezekre az alapszabályokra, felülkerekedni ezen a kezdeti testi nyugtalanságon, bizonyos mértékben valóban hozzájárul, hogy megteremtsük a feltételeket és felülkerekedjünk a mentális nyugtalanságunkon.

Helytelen testtartás következménye lehet, hogy könnyen álmosság és tompaság uralkodik el az elmén, amint álmosnak vagy tompának érezzük magunk, rögtön figyeljünk egyenes testtartásunkra.

Sokkal egyszerűbb és könnyebb tartani magunk az alapszabályokhoz, ha megfelelő támaszt kapunk a tönkölypelyvával töltött meditációs ülőpárnáktól. Azon felül, hogy optimális támaszt nyújt a csípőnek, nyugtató hatását is kifejti a meditációs gyakorlatok során. Így nem kell nekidőlnünk semminek, testünket könnyedén erőfeszítések nélkül tarthatjuk egyenesen, ezáltal könnyebben kelthetjük magunkban a magabiztosság érzését is. Ez egy újabb mentális tényező vagy mentális jellemző, amit elősegíthetünk azon keresztül, ahogyan ülünk.

A tönkölypelyvával töltött párnán az egyenes ülés érzése nem lesz olyan, mintha karót nyeltünk volna, légzésünk szabad, testünk laza, feszült érzésektől mentes. Könnyen megtalálhatjuk az egyensúlyt az erőfeszítés és az ellazulás között, ami a jó testtartással jár együtt.

Ha testtartásunk nem kiegyensúlyozott, hosszútávon fájó ízületekhez, fájó háthoz vezethetnek. Érdemes és kifejezetten ajánlott, hogy mielőbb megtaláljuk a módját annak, hogyan tudjuk stabilnak, nyugodtnak és magabiztosnak érezni tartásunk, anélkül, hogy eközben testünket ne keverjük semmiféle bajba.

Meditációs párnáinkat előszeretettel vásárolják iskolák és óvodák is. Számukra kedvezményt biztosítunk, minimum 5 darabos rendelés esetén. A párnákat az utóbbi időkben – vásárlóink kérésére – polisztirol gyönggyel is szívesen megtöltjük – ilyenkor pár száz forinttal olcsóbbak a párnák.

más színű meditációs párna rendelés

Tönköly párna rendelés

További információk

töltet:

polisztirol töltet = 8800 Ft, tönkölypelyva töltet = 9800 Ft